www.furnishing-equipment.infojoker.bg 
 
   
   
   
 
 
 
 
КАН УЧТЕХСПОРТ БЪЛГАРИЯ ООД
УЧИЛИЩНО ОБЗАВЕЖДАНЕ И ОБОРУДВАНЕ, УЧИЛИЩНА МЕБЕЛ


Категория:  Обзавеждане и Оборудване
Раздел:  Обзавеждане и оборудване за училища и детски градини - училищни мебели и съоръжения
 

ЗА НАС

Кан Учтехспорт

Кан Учтехспорт България ООД не са актуализирали своя профил и тук няма налични координати за Кан учтехспорт, както и линк към сайта!

Кликнете на линка горе под логото и намерете фирми за обзавеждане и оборудване за училища и детски градини, включително адреси и телефони на Кан учтехспорт и други производители и търговци на училищно обзавеждане и оборудване, училищна мебел и други ученически пособия и съоръжения в София, Ямбол, Пловдив и производствената база в Кукурево, информация за производители на мебели и мебелни магазини в страната, както и много друга информация за Обзавеждане и Оборудване.

* Училищна мебел - специализирани мебели за учебни заведения
- тръбни мебели за училища и детски градини
- спортни пособия и съоръжения за спортни площадки, училищни салони, физкултурни салони
- мека тапицирана мебел за дом, офиси и хотели
- корпусна мебел за дома и офиса
- тръбна и корпусна мебел, с друго предназначение

Продуктовата гама може да включва ученически маси, чинове, едноместни и двуместни бюра и маси, компютърни маси от метал и ламинирани плоскости, столове - тапицирани и обикновени, тръбни, посетителски столове, табуретки, стативи и маси за рисуване, учителски и конферентни маси, директорски маси, разнообразни шкафове, черни бели и интерактивни дъски за класни стаи и много други.

* Оборудване за физкултурни салони - виж меню Дейност

=============================================
* ОБЩА информация за фирма Кан учтехспорт
Последовател на КАН 2001 Генчо Каназирев - частна фирма в България с предмет на дейност производство и търговия с тръбни корпусни, тапицирани мебели и спортно оборудване за училища, детски градини и офиси. Специализирана е в производството на ученическа мебел, спортни съоръжения и пособия, както и доставка на широка гама аксесоари, разработването и производството на училищна мебел, обзавеждане и оборудване за училища, включително за физкултурни салони, детски градини и ясли.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com