www.akaza.bg 
 
   
   
   
 
 
 
АКАЗА ООД
ВРАТИ - ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ, БЛИНДИРАНИ ВРАТИ, ГАРАЖНИ ВРАТИ


Категория:  Строителство и Недвижими имоти
Раздел:  Врати - дървени, метални, блиндирани врати - външни и интериорни врати
 

ЗА НАС

Аказа - Врати за дома и индустрията

Аказа ООД Пловдив е създадена през 2000 г. с основна дейност доставка и монтаж на битови и индустриални врати. Представител е на водещи на пазара фирми като Солид 55 - производител на блиндирани врати и Hörmann Германия – най-големия европейски производител на гаражни и ндустриални врати.

Аказа доставя и монтира вътрешни и външни врати, изпълнявайки изискванията на клиентите. Гамата включва интериорни врати, блиндирани врати, гаражни врати, както и автоматични врати, секционни гаражни врати, ролетни сгъваеми врати, плъзгащи се врати, пожароустойчиви врати, врати за халета, врати с дистанционно управление и други.

Фирмата предлага качествен монтаж, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Експертите на Аказа намират оптималното решение още от етапа на проектиране, чрез което удовлетворяват очакванията на Клиента, спазвайки съвременните норми за строителство и безопасност. Монтажните екипи са от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит във фирмата, което гарантира високо качество на обслужване.

Настоящи Клиенти на Аказа са производители, дистрибутори, частни лица, както и фирми, занимаващи се със спедиция и логистика или имащи складове на едро, осъзнали предимствата на качествените врати от Солид 55 и Хьорман, както и мултифункционалните системи, задвижвания, управления на Hoermann, а именно – сигурност, издръжливост, многофункционалност, разнообразие от варианти, модерен вид, елегантност и т.н.

Аказа разполага с два изложбени центъра в град Пловдив, но осъществява монтаж на вратите на територията на цялата страна.

Участва редовно на Международния Пловдивски Панаир като представя най-новите постижения в производството на врати за дома и индустрията и автоматики за тях, на товаро-разтоварна техника, рампи, шлюзове, управление, сигнализация, уплътнения.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com