www.diana-79.infojoker.com 
 
   
   
   
 
 
 
 
ДИАНА 79
МАГАЗИНИ ЗА ЦВЕТЯ - ДОСТАВКА НА ЦВЕТЯ


Категория:  Търговия на едро и дребно, Експо
Раздел:  Цветарски магазини - продажба на цветя, аранжиране и доставка на букети
 

ЗА НАС

Цветарски магазини Диана 79

Диана 79 - профилът на фирма за цветя Диана 79 е закрит и затова информацията е ограничена!

* Възможните причини са
- Абонаментът не е подновен
- Отказ на услуги
- Изтекла рекламна кампания

Посетете интернет адрес
www.Flower-Shops.InfoJoker.BG
и ще намерите Цветарски магазини, включително предлагащи денонощна доставка на цветя по поръчка, букети, разнообразни саксийни цветя, рязан цвят, предлага единични цветя, булчински букети, сватбени украси, декорации, аранжировка за сватби, цветарски фирми за внос и търговия с луковици и посадъчен материал от Холандия, Белгия и Еквадор и др., производители на Коледна звезда, фирми за производството на цветя, оранжерии за цветя, едро-размерни цветя и дървета. Магазини извършващи аранжировка на цветя, продажба и доставка на букети, цветя на добри цени.


* Тагове за цветя
цветя, цветарски магазини, цветя онлайн, продажба на цветя, доставка на цветя, онлайн поръчка с доставка на букети, електронен магазин за цветя, интернет магазин за цветя, цветарски магазин пловдив, цветя софия, цветя варна, цветя бургас, букети, булченски букети, празнична украса, продажба на палми, саксии, поръчай рози, кактуси, пролетни цветя, живи цветя, сухи цветя


=============================================
* Последно подадената информация за Диана 79 бе:
Диана-79 е основана през 1990 г. в град Пловдив. През годините се утвърждава като фирма производител на цветя в България, включително на Коледна звезда.

Голямото разнообразие от саксийни цветя и рязан цвят фирма Диана 79 Пловдив постига с внос от Холандия, Белгия и Еквадор. Всяка седмица пристига нова пратка от чужбина.

Диана 79 ЕТ разполага с производствена база от 3 декара Оранжерия и няколко магазина за цветя в центъра на град Пловдив.


* Цветарски магазини Диана в Пловдив предлагат денонощна доставка на цветя, аранжиране на цветя и букети, единични цветя, булчински букети, сватбени украси, декорации, аранжировка за сватби.

* Оранжерия Диана - едро-размерни цветя и дървета, луковици и посадъчен материал, Коледна звезда.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com