www.termaex.com 
 
   
   
   
 
 
 
ТЕРМА ЕКСПЕРТ ПЛЮС ООД
КОТЛИ, КАМИНИ, ГОРЕЛКИ, БУФЕРНИ СЪДОВЕ, ПЕЛЕТИ - СИСТЕМИ ЗА ОТОПЛЕНИЕ


Категория:  Отопление, Вентилация, Климатизация
Раздел:  Отопление - отоплителни системи и оборудване - отоплителни инсталации
 

ЗА НАС

Терма Експерт - системи за отопление и БГВ

Фирма Терма Експерт Плюс ООД предлага отоплителни системи, отоплителна техника и оборудване, включително широка гама от котли на всички видове гориво - твърдо, течно и газообразно гориво, електрически котли. ТЕ+ извършва проектиране и изграждане на инсталации за отопление и БГВ, доставя всички възможни съставни части за отоплителните инсталации - системи за отопление, отоплителни тела, отоплителна арматура, изолации, тръбни системи, бойлери, помпи, комини и други компоненти на отоплителната инсталация.

Посетете сайта на Терма Експерт + www.TermaEx.com
и намерете подробни данни за отоплителни инсталации, включително за котли, камини, конвектори, буферни съдове, радиатори, лири за баня, горелки, помпи, отоплителна арматура, коминни вложки и други компоненти.


Терма Експерт е фирма с богат опит в монтажа на все повече навлизащите алтернативни източници на енергия, включително слънчевите колектори и пелетни котли и камини, т.е. отопление с биомаса.

Всички предлагани продукти са сертифицирани и имат съответните декларации за съответствие.

Всяко отоплително съоръжение може да бъде закупено на лизинг и то при по-добри условия от тези на банките. Терма Експерт Плюс работи по програма REECL. За съоръжения за изгаряне на твърдо гориво, котли на газ и слънчеви колектори, Вие можете да вземете кредит по програмата за кредитиране на енергийна ефективност в дома.

Терма Експерт Плюс непрекъснато разширява обхвата на дейността и са готови да задоволят нарастващите разнообразни изисквания на клиентите си.


ТермаЕксперт е официален дистрибутор на Ерато

ТЕ + предлага за Пловдив и региона доказаните и добре познати на европейския пазар марки като Viadrus, Atmos, Wolf, Bosch, Stiebel Eltron, Lamborghini, Emmeti и др., с които Erato работи съвместно, а и произвежданите от Ерато системи за отопление и БГВ.

Terma Expert + извършва инженеринг, проектиране, доставка и изграждане на системи и инсталации за отопление и климатизация на вякакъв тип помещения - апартаменти, вили, къщи, административни и промишлени помещения, независимо от мощността на отоплителите и използваното гориво!

Терма Експерт предлага отоплителни съоръжения, изгарящи биомаса. Продуктовата гама включва котли и камини на биомаса, пелетни горелки, както и дървесни пелети, дървесен чипс, дървесни стърготини, костилки от череши, вишни, сливи и други суровини, оползотворявани от инсталациите за отопление с възобновяеми източници на енергия.

Стратегия на фирмата е фокусирана върху Биомасата като екологично и икономично гориво - тенденция, широко застъпена и в енергийната политика на ЕС.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com