www.alki-l.com 
 
   
   
   
 
 
 
АЛКИ-Л ЕООД
СТРОИТЕЛНА, ЗЕМЕКОПНА И МИННА ТЕХНИКА - LIEBHERR


Категория:  Строителство и Недвижими имоти
Раздел:  Строителни машини и съоръжения
 

ЗА НАС

Алки-Л - изключителен представител на Liebherr

Фирма Алки-Л ЕООД, с управител г-жа Красимира Цанева, е основана през 1997 година и е изключителен представител на Liebherr за България за цялата гама строителна, земекопна и минна техника.

Алки-Л разполага с офис, складова и сервизна база в София, като предстои изграждането на такава и в гр. Бургас.

Фирмата организира доставката на оригинални резервни части за всички машини Liebherr, независимо от годината на производство.

Гаранционно и извън гаранционно обслужване на техниката се извършва най-често на местоработата и от специализирано сервизно звено на Алки Л. Сервизните инженери на Алки-Л ЕООД, разделени в десет екипа, разполагат с високо проходими автомобили, съоръжени с необходимата специализирана апаратура за диагностика и ремонт на техниката.

Строителна, земекопна и минна техника Либхер

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com