www.starkey.infojoker.com 
 
   
   
   
 
 
 
 
СТАРКИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
СЛУХОВИ АПАРАТИ STARKEY И СРЕДСТВА ЗА ЗАЩИТА НА СЛУХА


Категория:  Медицина и Фармацевтика
Раздел:  Помощни средства за хора с увреждания - Инвалидни пособия и рехабилитационни средства
 

ЗА НАС

Старки България

Старки България предлага слухови апарати Starkey и средства за защита на слуха, но профилът на Старки България ЕООД е закрит и затова информацията е ограничена!

Възможните причини са
- Абонаментът не е подновен
- Отказ на услуги
- Изтекла рекламна кампания

Посетете интернет адрес
www.starkey.infojoker.com
и намерете фирми, предлагащи Инвалидни пособия и приспособления, слухови апарати, инвалидни колички и др.


* Стара информация за Старки България, за която не гарантираме, че е актуална!

Американската компания Starkey - USA е производител на слухови апарати, аксесоари и консумативи за тях. Предлага разнообразни модели, удоволетворяващи изискванията на широк кръг пациенти, поради подходящия си външен вид и добро качество на продуктите.

Старки осигурява дългогодишна поддръжка на слуховите апарати, спазвайки инструкциите за боравене с тях.

Представителите на Starkey за България не са актуализирали своя профил, но посетете интернет адрес www.starkey.infojoker.com (кликнете на линка под логото) и ще намерите координати на фирми в София, Пловдив, Варна, Бургас и т.н., които предлагат всички видове инвалидни пособия и приспособления, включително и безплатни:

- слухови апарати Starkey, Siemens и Beltone, слухови апарати Phonak, инвалидни колички, гръдни протези, перуки при химиотерапия, други помощни средства за инвалиди, инвалидни и рехабилитационни средства, както и всякакви др. приспособления за хората в неравностойно положение.

 

Copyright © 2006-2015 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com