www.Agencia-Elpida.com 
 
   
   
   
 
 
 
ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА - ЕЛПИДА
ВРЕМЕННО И ПОСТОЯННО НАСТАНЯВАНЕ НА ВЪЗРАСТНИ, БОЛНИ И САМОТНИ


Категория:  Услуги - социални
Раздел:  Домове за стари хора - Дом за възрастни хора - Пансиони за възрастни и болни хора
 

ЗА НАС

Дом за стари хора - Елпида

Дом за стари хора Елпида е предназначен за временно или постоянно настаняване на възрастни, болни и самотни хора, които в следствие на психо-физически патологии и други причини, не могат да бъдат обслужвани в собствените си домове или дневните центрове.

Продължи към сайта на Агенция Елпида

Темата за начина и условията, в които живеят възрастните хора в България през 21 век е тема, повече от всякога важна и актуална. Социалният ангажимент към старите хора и тяхната безопасност в днешно време налага изграждането на повече домове за стари хора, които с уютни битови условия да допринесат за удобството и спокойствието на техните обитатели.

Време е старите твърдения и убеждения за домовете за стари хора - така наречените старчески домове, да бъдат разчупени и на тяхно место да блеснат новите, европейскo издържани проекти, направени с професионализъм, загриженост и любов.

Ето затова, Елпида се нагърби с трудната задача да помогне именно на тези хора - способни или неспособни да се обслужват самостоятелно.

Приносът на фирмата се състои в предлагането на нов модел на обслужване - с високи функционални, жилищни и професионални характеристики, значими от гледна точка на вниманието към човешкия фактор и взаимоотношенията.

Всичко това, заедно с извършваните дейности, е предоставено в пакет - на ниска цена, според здравословния статус на клиента - 600 лв. - 750 лв.


Алтернативен адрес на тази страница
Дом за стари хора Елпида

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com