www.floxer-bg.com 
 
   
   
   
 
 
 
ФЛОКСЕР ЕООД / FLOXER LTD
ЛЕПИЛА, ВАКСИ И КОНСУМАТИВИ ЗА ОБУВКИ - ФИНИШИ, ШИРИТИ, ТАБАНИ, БОМБЕТА, ФОРТОВЕ, ИЗКУСТВЕНИ КОЖИ И ХАСТАРИ


Категория:  Суровини и Материали
Раздел:  Материали за обувната промишленост - обущарски и сарашки
 

ЗА НАС

Флоксер

Флоксер ЕООД е регистрирано на 18.11.1998 г. в Пловдив. Започва дейността си с търговия на обувни материали, кожно-галантерийни, конфекционни и мебелни материали.

През годините Floxer Ltd. се специализира изключително в продажбата на материали с приложение в обувната промишленост. Предлаганите материали и консумативи за производство на обувки включват - табани, финиши, термо бомбета, фортове, изкуствени и естествени кожи, хастари, лепила, пирони, конци и аксесоари за обувки. Продуктовата гама включва лепила и спомагателни материали за мебелната промишленост като кожи за мека мебел, автомобили и яхти - тапицерии и автотапицерии.

Друга услуга, която Floxer предлага на своите клиенти, е сервиз и пълна техническа консултация за предлаганата богата гама лепила за производители на обувки и мебели - лепило за обувната и мебелната промишленост.


Голяма част от Клиентите на Флоксер се намират в градовете София, Пловдив, Габрово, Омуртаг, Русе, Гоце Делчев, Пещера и други.


Флоксер - дългогодишен опит, добро качество на материалите и вежливо обслужване!

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com