www.pipelife.bg 
 
   
   
   
 
 
 
ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ ЕООД
ПЛАСТМАСОВИ ТРЪБНИ СИСТЕМИ - PVC, PE, PP ТРЪБИ, ФИТИНГИ, ШАХТИ, КАПАЦИ ЗА ВИК И ДРЕНАЖ


Категория:  Строителство и Недвижими имоти
Раздел:  Тръби, Фитинги, Маркучи, Гъвкави връзки
 

ЗА НАС

Пайплайф България ЕООД

Компанията Пайплайф е един от водещите световни производители на пластмасови тръбни системи за водоснабдяване, канализация, газоснабдяване и напояване отговарящи на всички европейски норми и стандарти.

Пайплайф България ЕООД е част от Компанията PipeLife с централа в Австрия, дъщерна фирма на Соловей - Белгия и Винербергер - Австрия.

Дейността на Пайплайф е насочена към постоянно усъвършенстване на продуктите, разширяване на производството и търговското разпространение. PVC системите Pipelife намират успешно приложение както в общинския и индустриален сектор, така и в частното строителство. Разпределени са на Инфраструктурни системи, Вътрешносградни системи и Екосистеми.

Пайплайф България е най-новият член на групата и предлага пълна гама от продукти за водоснабдяване и канализация с гарантирано високо качество!

Компанията в България може да похвали със стартиралото производство в град Ботевград. Строителството на завода завърши успешно. Разрешението за ползване на обекта беше получено на 25.08.2010 година.


Заводът произвежда следните тръби

PRAGMA - канализационни системи от полипропилен, които се характеризират със следните специфични особености:
- Произвежданите тръби са от ново поколение - с ниско тегло, което спестява енергия за производството им и щади находищата на суров петрол, който е първоизточникът на суровината полипропилен
- Производството е високо автоматизирано с минимална намеса на човешкия фактор, което свежда и грешките до минимум
- Най-големият плюс при производството на тръби от полипропилен е фактът, че то е безотпадно – всички суровини се рециклират на 100 %, като в природата – нито в атмосферата, нито в почвата – се изхвърлят вредни за живите организми вещества

Тръби от PP – с марката “HT-Line” за сградни канализационни системи

Тръби от PE – с марката Aqualife и Aqualine за напорен водопровод

Трислойни тръби PVC – тип KG за сградна и площадкова канализация


Новият завод е 30 поред в историята на компанията.


В завода на фирма ПАЙПЛАЙФ БЪЛГАРИЯ са монтирани две линии за производство на полипропиленови двуслойни гофрирани тръби. Първата линия е за продуктите PRAGMA от 160 до 400 мм. Втората линия е за продуктите PRAGMA от 500 до 1000 мм.

Пайплайф България ЕООД успешно приключи сертифицирането си по международния стандарт ISO 9001:2008 и има удоволствието да съобщи, че е притежател на Сертификат № BG15650Q. Като сертифицираща организация бе избрана международната фирма Бюро Веритас с централен офис във Франция.


ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за PIPELIFE
- Wienerberger е водещ европейски лидер в отрасъла за производството на строителни материали от 1918 година, с централа Виена - Австрия.
- Solvay S.A. е международен химико-фармацевтичен концерн, основан в 1863 година, със централа Брюксел - Белгия.

Средището на PipeLife се намира във Виена. Към момента компанията се разпростира върху 3 континета, разполага с 30 производствени бази в 27 страни по света.


Надеждните пластмасови тръбни системи в днешно време са от голяма важност за безопасното транспортиране на вода и газ, енергия и информация.

Нашето потребление се променя не толкова с течение на времето, колкото с появата на нови технологии и стандарти.

Усилията на специалистите на компания PipeLife са съсредоточени перспективни разработки, които да улеснят клиентите.

През дългите години на съществуване компанията Пайплайф придоби голям опит в производството на пластмасови тръбни системи от PVC, PE и PP.

Пайплайф може да предложи пълен асортимент тръбни и фасонни изделия за водоснабдяване, канализация, дренаж, отопление, газификация и защитни системи.

Представителство на Пайплайф в България беше открито през 2005 година в град Пловдив.

От момента на основаване на Българското представителство, PipeLife си осигури един надежден и професионален партньор - Пайплайф България ЕООД, който си сътрудничи с много крупни български фирми.

Главния принцип, по който се ръководи компанията в процеса на работа е:

"Стари проблеми – Нови решения"!

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com