www.oin-glass.infojoker.com 
 
   
   
   
 
 
 
СТЪКЛАРСКО АТЕЛИЕ О И Н ГЛАС
СТЪКЛАРИ ПЛОВДИВ


Категория:  Услуги - битови и промишлени
Раздел:  Стъкларски услуги - Стъклари и Стъкларски ателиета
 

ЗА НАС

Стъкларски услуги - стъклари ОиН глас

Стъкларско ателие О и Н Глас Пловдив предлага пълна гама стъкларски услуги. Стъкларската работилница ОиН Глас изработва всякакви изделия от стъкло и приема поръчки за огледала и всякакви остъкления за Вашата фитнес зала, заведение, фризьорски салон, бар или магазин, както и аквариуми, стъклени маси и други стъклени изделия.

О и Н Глас ООД е стъкларска фирма със значителен опит в сферата на стъкларските услуги. През годините е изпълнила качествено множество обекти и поръчки.

Посети новия сайт на ОиН Глас
кликни тук - www.OiN-Glass.infojoker.com >>>


* Стъкларски услуги
Дейността на ОиН глас включва изработка, доставка и монтаж на стъкла, огледала, витрини, разнообразни интериорни елементи и мебели от стъкло - стъклени масички, огледала за врати на гардероби, орнаментни вратички за кухненски шкафове, аквариуми, остъкления и др.

- ОиН глас може да изработи по поръчка всичко стъклено за Вашата баня - уникални огледала, душ кабини, стъклени паравани и т.н.

- Продуктовата гама изделия от стъкло включва още различни по големина и размер витрини, прозорци, стъклени интериорни елементи, аквариуми, изработени както по готови проекти, така и по форма и размери на Клиента.

- Стъклари O & N Glass изработват красиви рамки за картини и гоблени, огледала и други стъклени изделия.


* Изработените мебели от стъкло стават изключително атрактивни и все по-популярни – вече са част от ежедневието ни. Използването им в интериора на дома прави атмосферата по-светла и приветлива, а мебелите са елегантни и леки. Този тип мебели е използван в световния мебелен дизайн за обзавеждане на дом и офис. Мебелите от стъкло са здрави и могат да понесат достатъчно натоварвания. Новите технологии за обработка позволяват изпълнението на прецизни форми с високо качество. Всеки един предмет в обзавеждането и интериора може да бъде изпълнен от огънато стъкло - фасади на корпусна и кухненска мебел, шкафове, барплотове, етажерки, мивки, осветителни тела, декоративни елементи, дори - произведения на изкуството ...

Почти всеки тип стъкло подлежи на обработка, което предразполага дизайнерите да развихрят фантазията си. Те могат повече да експериментират с материала и да претворят и най-смелите си идеи в пластични композиции, обеми и форми изцяло от стъкло или в комбинация с други материали - камък, керамика, метал, желязо, дърво.


Стъкларите в ОиН Глас създават емблематични и уникални модели от стъкло с приложение във всички сфери на интериорния дизайн.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com