www.avto-klyuchar.com 
 
   
   
   
 
 
 
КЛЮЧАРСКИ ЦЕНТЪР СЕМИНАРИЯ
КЛЮЧАР И АВТОКЛЮЧАР - БРАВИ, КЛЮЧОВЕ, АВТОКЛЮЧОВЕ - СОФИЯ


Категория:  Услуги - битови и промишлени
Раздел:  Ключарски услуги - Ключарски ателиета - ключари и автоключари
 

ЗА НАС

Ключарски услуги - Ключар и автоключар

Ключарски Център Семинария е създаден през 1992 г. В началото се занимава изключително с автоключарство, а впоследствие разширява своята дейност като включва ключарски услуги свързани с домове, офиси и др. Ключарският сервиз се намира до Семинарията в кв. Лозенец - град София, откъдето произлиза и името на сервиза за аварийна ключарска помощ (т.е. до бившия Дворец на пионерите).

Посетете сайта - Ключарски сервиз Семинария

Работно време на Ключарски център
Понеделник до Петък
9 - 19 ч
Събота - 10 - 17 ч
Неделя - почивен ден

За повече информация позвънете на
тел. 02 862 31 01
моб. 0886 39 65 37 - за абонати на Мтел
моб. 0875 15 46 67 - за абонати на Виваком


* Екипът на ключарско ателие при Семинарията в София се състои от високо квалифицирани специалисти, ключари и автоключари с дългогодишен опит. Като доказателство за това са притежаваните свидетелства и удостоверения:

1. Удостоверение от Регионалната Занаятчийска Камара за вписване на ключарския център в регистъра на занаятчийските предприятия

2. Майсторски свидетелства по Закона за занаятите, издадени от Националната Занаятчийска камара

3. Членство в Националния Съюз на Ключарите в България


* Колективът на Ключарски Център Семинария в кв. Лозенец се стреми към:
- Коректност
- Високо качество
- Приемливи цени


* Продуктовата гама заключващи системи и устройства включва - секретни и касови брави, секретни патрони, автоключове, ключалки и обков за врати, сейфове и каси, с нормална и по-висока степен на защита срещу нежелано отключване.

Ключарско ателие Семинария предлага и автоключове – изработка на обикновени и ключове с чип за автомобили, както и пренареждане на патрони на автомобилни ключалки и контактен ключ.


ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛЮЧАРСКИ ЦЕНТЪР СЕМИНАРИЯ !


Алтернативен адрес на тази страница

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com