www.animil-bg.com 
 
   
   
   
 
 
 
АНИМИЛ ООД - ПЛОВДИВ
СТРОИТЕЛНИ УСЛУГИ - ВЪТРЕШНИ СТРОИТЕЛНИ РЕМОНТИ


Категория:  Строителство и Недвижими имоти
Раздел:  Строително-ремонтна и довършителна дейност - Строителни ремонти и услуги
 

ЗА НАС

Анимил - довършителни строителни ремонти

Анимил ООД град Пловдив е строителна фирма, специализирана в областта на вътрешно-довършителните работи и по-точно в комплексните решения на проблемите, свързани с изграждане и ремонт на ВиК и електроинсталации, поставяне на вътрешна изолация (топлоизолации и хидроизолации), шпакловка, замазка, гипсови мазилки, боядисване, монтаж на окачени тавани, поставяне на фаянс, теракота, гранитогрес и други дейности, свързани с услугите в Строителството.

Анимил е строителна фирма, създадена само и единствено с цел - максимално облекчаване на Клиента по строително-ремонтния процес.

За изграждането или ремонта на всеки обект, от Анимил използват качествени материали от водещи фирми както производители, така и вносители, но се съобразяват и с поръчката и желанията на Клиента – работят и с негови собствени материали и препоръки.

Анимил изпълнява инвеститорски надзор върху закупуването, съхранението и използването на строителните материали, както и за качественото изпълнение на строителните услуги - вътрешно-довършителните и ремонтни дейности в обектите.

Анимил изпълнява комплексен строителен инженеринг и инвеститорска дейност - от закупуване или договаряне на терен, през проучване и работно проектиране, до завършен вид.

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com