www.joralti.com 
 
   
   
   
 
 
 
КОБУРИ JORALTI - ЖОРАЛТИ ООД
МАГАЗИН ЗА КОБУРИ, ЛОВНИ И ОРЪЖЕЙНИ АКСЕСОАРИ - КОБУРИ, ЧАНТИ, КОЛАНИ, ПАТРОНДАШИ, ПАЛАСКИ, КАЛЪФИ


Категория:  Развлечения, Хазарт, Хоби
Раздел:  Оръжейни магазини - Магазини за оръжие и амуниции - оръжия, екипировка, консумативи и аксесоари
 

ЗА НАС

Жоралти - кожени ловни и оръжейни аксесоари

Фирма Жоралти ООД е производител на кожени и текстилни оръжейни и ловни аксесоари като обединява дейността на ЕТ Зоя Р. Иванова и ЕТ Жоралти, създадени 1990 г. Продуктовата гама включва кобури, чанти и аксесоари за оръжия, калфи за пълнители, тактически и кожени колани и други кожени изделия.

* Продукцията текстилни и кожени аксесоари е предназначена както за крайни Клиенти, така и за търговската мрежа, включително за оръжейни магазини с формирани цени на едро!

Запазената марка Joralti е широко известна сред ползващите оръжейни аксесоари в България и чужбина. Зеления фирмен знак е ГАРАНЦИЯ ЗА ДОБРО КАЧЕСТВО, основано на висококачествени материали като кордура, естествени кожи и пластмасов обков от реномирани български и чуждестранни производители и прецизна изработка.

Фирмата разработва собствени технологии за изработка, гарантиращи дълготрайност на кожените и текстилните изделия.

С марката Joralti са разработени над 300 изделия, като асортимента непрекъснато се разширява. Не са малко и индивидуалните проекти за изработка на нестандартни изделия.

Фирмата произвежда по образец на Възложителя и изделия извън посочения асортимент.

Възложители на Жоралти са били НСО, МНО, МВР, охранителни фирми като СОТ-161, фирми за охрана на посолства, охранители на заведения, детективи и много други.


* Жоралти осигурява доставка на продукти с марка Joralti в цялата страна. За целта се свържете предварително по телефон или e-mail, за да се договорят условията и уточнят възможностите!

* За въпроси и поръчки
обадете се на всеки от посочените телефони
02 947 98 43
0888 311 844
0888 509 722
или да пишете на e-mail: info@joralti.com


* Жоралти – производител на кобури и оръжейни аксесоари - кликнете на линка горе под логото www.joralti.com и ще намерите актуални цени и възможност за директна онлайн поръчка!

 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Изработка на уеб сайт от www.it-advanced.com