ЗЛАТАРСКИ ЗАНАЯТИ АД, БИЖУТА ОТ ЗЛАТО И СРЕБРО - БИЖУТЕРСКИ МАГАЗИНИ


     
  За съжаление нямаме точни координати за фирма Златарски занаяти! Ако търсите Бижутерски магазини в София, Пловдив, Варна и т.н. - кликнете на линка горе вдясно www.jewellery.infojoker.bg
Налична е информация за много бижутерски ателиета и магазини, занимаващи се с продажба, изработка и поправка на златни и сребърни бижута, поставяне на скъпоценни камъни, гравиране ...

======================================================
* Последно подадената информация за Zlatarska е:
Златарски Занаяти АД е акционерно дружество със седалище гр. София. Дейността на фирмата датира от 1947 година. Основната дейност на предприятието е производство и търговия с изделия от благородни метали, скъпоценни камъни и масова бижутерия.
Фирма Златарски Занаяти АД притежава собствена база за производство на бижута от злато и сребро. В дружеството работят едни от най-добрите майстори-бижутери в България. Освен с производствен ресурс, дружеството разполага със собствена мрежа от магазини в цялата страна.

* Продажба на златна и сребърна бижутерия
* Продажба на дисково злато 22 карата
* Изкупуване на злато
* Рафиниране на сплави
* Почистване на бижута и предмети
* Позлатяване
* Посребряване
* Реставрация на бижута и ценни предмети

Златарски Занаяти АД се занимава и с галванопластика, репродукции на старинни предмети и български съкровища, възстановяване и реставрация, рафиниране на злато и сребро и др.

 
         
   
За повече информация - кликнете на линка горе вдясно
(Бижутерски ателиета в София, Пловдив, Варна, Бургас и т.н.)
населено място: София
област: София - град
e-mail: info@infojoker.bg
 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Интернет страницата е изработена от www.it-advanced.com