BG 
АПИД 2000 ООД, БЕНЗИНОСТАНЦИЯ А 4 - ЧЕРНОЗЕМ
     
  Апид - 2000 ООД е създадено през месец март 1999 г. в гр. Пловдив. Още от самото начало фирмата се специализира в доставка и търговия с горива и петролни продукти. Започвайки от един обект под наем, дружеството бързо натрупва клиенти и закупува собствени автоцистерни. В следващите няколко години, с упорит труд, построява в гр. Пловдив собствена складова база за съхранение на горива, която позволява на Апид 2000 да изпълнява заявки за доставка на горива на едро по всяко време на денонощието. За да обхване и пазара на дребно с горива, фирмата постепенно изгради и верига от бензиностанции в южна България с имена - бензиностанция А1, А2, А3 и т.н.

* В Апид 2000 интереса на Клиента винаги се поставя на 1 място. Фирмата сама доставя горивата си и по този начин следи и поддържа постоянно качеството им. Автоцистерните за доставка на горива на място са оборудвани с прецизни електронни броячи, гарантиращи точността на доставеното количество.
- Приема и изпълнява поръчки 24 часа в денонощието!

* Бензиностанциите работят денонощно и в тях освен бензин, газ, нафта, масла, добавки и автоаксесоари, се предлагат винетни стикери и застраховки ГО за всички видове леки автомобили и камиони. Бензиностанции А123 разполагат с кафе, пакетирани храни и други стоки, нужни на шофьора при дълъг път.

В горивата на бензиностанции А123 се влагат висококачествени добавки на немската фирма FUCHS, подобряващи горенето и разхода на гориво. Fuchs е най-големият независим производител на специализирани смазочни материали в света.

* Апид изпълнява и специални доставки в област Пловдив и Пазарджик:
- Доставка на гориво до летища и зареждане на самолети
- Доставка до полето и зареждане на селскостопанска техника, горива до вила или производствен цех
- Доставка до всяко кътче, където поискате - 24 ч.

Апид предлага на Клиентите си договори за абонаментно зареждане с отложено плащане. Възможен е и вариант за договаряне с авансово плащане и преференциални цени на петролните продукти.

 
         
 
Бензиностанция А 1 - Пловдив
ул./бул. Георги Бенев   №5 Б
квартал/ж.к.: Кършияка
(Промишлена зона)
населено място: Пловдив
област: Пловдив
телефон: 032 96 74 01
факс: 032 96 74 01
мобилен телефон: 0899 84 74 97
e-mail: office@apid2000.com
 
Бензиностанция А 2 - Перущица
(на входа на Перущица)
населено място: Перущица
област: Пловдив
мобилен телефон: 0899 84 74 98
e-mail: office@apid2000.com
 
 
 
 
 
 
Бензиностанция А 3 - Комунига
(първокласен път Асеновград - Кърджали)
населено място: Комунига
област: Кърджали
мобилен телефон: 0899 84 99 93
e-mail: office@apid2000.com
 
Бензиностанция А 4 - Чернозем
(на пътя Пловдив - Карлово)
населено място: Черноземен
област: Пловдив
мобилен телефон: 0897 50 30 33
e-mail: office@apid2000.com
 
 

Copyright © 2006-2017 - Бизнес каталог ИнфоЖокер

Следвайте ни в Google+ТуитърФейсбук

В каталог ИнфоЖокер публикуваме информация за над 50 000 фирми. Желанието ни е да актуализираме многократно повече и предоставим целия бизнес в България на едно място, но честите промени във фирмите като смяна на адреси, телефони и имейли, изгубени домейни, липса на качествени сайтове, закриване на фирми и др. фактори, не позволяват това. Съществуват и други подобни информационни каталози, източници на инфо за фирми, които се афишират с имена - Бизнес каталог, български справочник, европейски портал, директория, фирмени страници, най-най или първият еди-какво си, но Вие търсете качеството на информацията и ефективността на интернет рекламата и ще имате успех.


Интернет страницата е изработена от www.it-advanced.com