ТАГ - БЪЛГАРИЯ - ИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ - ПАСИВНИ КЪЩИ - ИЗОЛАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ САНИРАНЕ СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ - ТАГ СЪРВИСЕС Д И Д ООД - Изолация и изолационни материали - строителни промишлени и технически изолации - Строителство и Недвижими имоти
www.tag-bg.com

TAG - изолационни системи

  ТАГ Сървисес ДиД ООД е създадено още през 90-те години и от тогава до сега се наложи като коректен и предпочитан партньор във всички дейности, които извършва. Централен офис и склад на фирмата се намира в Пловдив, на бул. Найчо Цанов, под надлез Родопи, от страната на Сточна гара.

  В самото начало, фирма ТАГ България предлагала предимно преносими модулни конструкции и елементи за чужбина - Русия, Италия и Румъния.

  След това започва да се занимава със сухо строителство, монтаж на изолации, ремонтиране и реконструкции на сгради - пасивни къщи, административни, частни къщи, вили, еднофамилни къщи, бизнес центрове, производствени сгради, интернет зали и всякакви комплекси. В дейността включва и внос, дистрибуция и търговия със строителни материали и изолации на лидерите RockWool, Isover, Ruukki, Thrakon, Максит и други доказани марки на строителния пазар. Изолационните материали са предназначени за топлоизолация, звукоизолация и пожарозащита. Предлага звукопоглъщащи и пожарозащитни материали, хидроизолации, бои, мазилки и други материали за строителство и ремонт.

Таг предлага изолационни материали на RockWool, Isover, Thrakon, Maxit, Ruukki

  Дейността на Таг Пловдив включва и строително-ремонтни дейности като саниране, външни строителни ремонти, както и инженерингова дейност и проектиране на пасивни къщи.
  Осъществява саниране на сгради по програмите за Енергийна ефективност в цялата страна.

  * С топлоизолационни системи Thrakon, Таг България може да изпълни индивидуално оформление на фасадата. Тракон предлага топлоизолации, лепилни смеси, стъклотекстилна мрежа, шпакловъчна смес за вграждане в мрежата, силикон модифициран грунд , силикон-модифицирана пастообразна мазилка (пердашена структура), суха благородна циментова мазилка и фасадна боя, с възможност за тониране в 200 основни цвята по Thrakon цветови каталог. Тази комплексна топлоизолационна система може да бъде използвана при ново строителство, реновация и саниране на стари сгради, за постигане на топло и звукоизолиране на цялата сграда, а и за здравословен климат в помещенията. Топлоизолации Тракон дават енергоспестяващ ефект.

  * Системи за хидроизолация Thrakon - еластични хидроизолационни системи, подходящи за външни тераси и балкони, мокри помещения (бани и тоалетни), плувни басейни, водосъдържатели, резервоари, шахти, както и бетонови структурни елементи, фундаменти и подземия. Хидроизолационна система Тракон - дълбоко проникващ дисперсионен грунд за заздравяване и импрегниране на всякакъв вид основи, еластична пастообразна хидроизолационна мембрана, подходяща за вътрешна и външна употреба върху всички минерални основи - мазилки, подови замазки, плоскости от гипсокартон и др., както и водоплътна мазилка на циментова основа за измазване на постоянно подложени на влага и вода повърхности, хидравлично свързваща се еднокомпонентна циментова хидроизолационна обмазка за вътрешна и външна употреба и хидравлично свързваща се двукомпонентна еластична циментово-акрилна хидроизолационна обмазка за хидроизолиране под подова и стенна керамика.

  * Структурно хидроизолиране в основи е лесно и бързо с дебелослойните, мазани битумни хидроизолации на Bornit. Използват се за грундиране на основата, при оформяне на холкер при връзката фундаментна плоча - оградна стена, за полагане на дебелослойни, мазани, битумни хидроизолации. Хидроизолации Борнит осигуряват високо еластичен хидроизолационен слой, 1К премоства пукнатини, 2К с фибри е подходяща за хоризонтални части на сгради, 1К Fix с EPS гранули е за нисък разход на материали.

  * Хидроизолация и ремонт на покриви - Bornit предлага студено полагани битумни продукти за хидроизолации и ремонти на покриви. Предназначени са за безшевно и безфугово хидроизолиране на покрив, за ремонт и поддръжка на съществуващи стари битумни хидроизолации, за полагане върху всички видове минерални повърхности и рулонни хидроизолации. Те са бързи и лесни за работа и Безопасни за околната среда.

 

TAG - пасивните къщи - енергийна ефективност

 

  Ето и някой от обектите, изпълнени през последните години от ТАГ - България

Направа на индустриални халета, фабрики и складове с технически изолации за    1. Захарна фабрика Кристал – гр. Пловдив – реконструкция на административната сграда
   2. Национален Електрически Център – гр. Пловдив – административния и учебния център
   3. CANON-CANTEK - гр. Пловдив
   4. HILTI - гр. Пловдив
   5. Безнес комплекс ЮГ
   6. Бизнес комплекс CITY Center – гр. Пловдив
   7. Фабрика за подправки - гр. Димитровград - административна и производствена сграда
   8. Химтек гр. Димитровград - вътрешно оформление
   9. Птицеферма във Виленград - административна и складова сграда
   10. Пицария VERDI - гр. ПловдивАкустични и пожароустойчиви изолации на сглобяеми модулни конструкции
   11. Бензиностанция в гр. Свиленград
   12. Интернет зали
   13. Happy Bar & Grill - гр. Раковски
   14. Реконструкция и модернизация на фасадата на Агенцията за държавни вземания към Министерство но Финансите - гр. Пловдив
   15. Изложбени зали в цялата страна
   16. Шоу-румове - София, Варна, Пловдив, Бургас
   17. Център за теракота и фаянс Алати в гр. Пловдив - покривна изолация
   18. Дискотеки - звукоизолации за шумопоглъщане и по-добра акустика
   19. Кино салони - звукоизолацияСаниране и реконструкция на пасивни къщи - топлоизолации, хидроизолации, звукоизолации
   20. Шумоизолация на подземни гаражи - гр. София
   21. ЕХРО 2000 - гр. София
   22. Шоу-Рум NISSAN в гр. София
   23. Фасадни топлоизолация на новострояща се жилищна кооперация с административна и търговска част на ул. Иван Вазов - гр. Пловдив
   24. Ремонтиране фасадата на къща, паметник на културата, намираща се на ул. Иван Вазов - гр. Пловдив

  * Обекти, в процес на работа:
   1. Изграждането на свинеферма по всички изисквания и норми на ЕС - с. Клокотница
   2. Склад с административна сграда за търговия със строителни материали - гр. Сливен
   3. Изграждането на ЕКО Къща - гр. Пловдив

 

ТАГ Сървисес - Топлоизолация, Звукоизолация, Пожарозащита


ИЗОЛАЦИОННИ СИСТЕМИ - ПАСИВНИ КЪЩИ - ИЗОЛАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ, САНИРАНЕ, СТРОИТЕЛНО-РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ
Строителство и Недвижими имоти - Изолация и изолационни материали - строителни, промишлени и технически изолации