ШИВАШКА ФИРМА ЕВРО КОРЕКТ - ШИВАШКИ ЦЕХ ЗА СПОРТНО РАБОТНО И УНИФОРМЕНО ОБЛЕКЛО НА ИШЛЕМЕ -  - Шивашки цехове и предприятия - Текстилни фабрики и заводи - Шивашка индустрия - Текстил Трикотаж Кожа Консумативи
EvroKorekt.bia.BG

Шивашка фирма Евро Корект - облекло на ишлеме

  Шивашка фирма Евро Корект БГ ООД работи успешно на българския и чуждестранния пазар като основно шие униформено и работно облекло, спортно облекло, хотелско спално бельо и други текстилни изделия на ишлеме. Фирмата притежава над 10 години опит в шивашката индустрия. Разполага с шивашки цех в Пловдив, в Изгрев, на ул. Прохлада 1, в сградата на Тих труд.

  Шивашкият цех на Евро Корект е с площ над 300 кв.м., добре оборудван със специализирани шевни машини, гладачна и кроялна техника.

  Персоналът се състои от 30 служители, от които технолог, ОТК, организатор производство, кроячи, гладачи и шивачи. Производственият капацитет за един ден е приблизително 100-200 панталона или якета.

  През годините, Евро Корект се доказа като надежден и лоялен партньор. Работи дългосрочно с немски, шведски и множество български фирми. Изпълнява качествено и в срок поръчките, а качеството задоволява очакванията на Клиентите.

  Освен ушиване на униформи и работни облекла, шивашка фирма ЕвроКорект приема поръчки за шев на спално бельо и други изделия от текстил по заявка на Клиента, предназначени за обзавеждане на хотели и ресторанти.

  Всички текстилни изделия могат да бъдат изработени от памук, сатен, хасе, релефни крепони, както и от памучни, жакардови, полиестерни и сатенени материи и съчетани по между им.

  Евро Корект ООД предлага възможност за индивидуално изпълнение на поръчки!

  * Фирма Евро Корект шие разнообразни модели работни и униформени облекла според индивидуалните и специфични изисквания на клиентите.

  - шев на работно облекло
  - шев на униформи - фирмено облекло
  - шев на спортно облекло
  - шев на конфекция по поръчка

  - шев на спално бельо за хотели - хотелски спални комплекти, чаршафи, пликове, калъфки, с и без бродерия

Шивашка фирма Евро Корект - Вашият надежден партньор!

ШИВАШКИ ЦЕХ ЗА СПОРТНО, РАБОТНО И УНИФОРМЕНО ОБЛЕКЛО НА ИШЛЕМЕ
Текстил, Трикотаж, Кожа, Консумативи - Шивашки цехове и предприятия - Текстилни фабрики и заводи - Шивашка индустрия