СВАТБЕНИ САЛОНИ ЛИТА - БУЛЧИНСКИ РОКЛИ ОФИЦИАЛНИ И АБИТУРИЕНТСКИ ОБЛЕКЛА ВЕЧЕРНИ ТОАЛЕТИ -  - Сватбени салони - Булчински рокли и аксесоари - сватбени рокли сватбено облекло - Мода - Облекла обувки аксесоари
www.Lita-Wedding.com

Сватбени салони Лита

Сватбени рокли и аксесоариМодна къща Лита е български производител на сватбени рокли, воали, официални, абитуриентски и шаферски рокли, както и на всички необходими аксесоари за сватбения ден. Лита е създадена още през 1992 г. в гр. София. Днес има 2 модни салона в София и партньори в цяла България, а роклите са търсени и продавани и на европейските пазари.

Висококачествените официални и сватбени модели на Лита следват световните тенденции и модните линии, където ръчни и компютърни бродерии, шевици, орнаменти, камъчета, изящни платове и фини дантели се съчетават в екстравагантни, нежни или елегантни модели. Аксесоарите за булката и тържеството са ръчно направени, с безупречно качество и богат асортимент. Освен за булките, модната къща изработва бални рокли и други официални облекла, стилни предложения за младоженците и вечерни рокли за гостите.

Модна къща Лита се гордее със своя силен екип от дизайнери, шивачи, декоратори, продавач-консултанти и мениджъри, с който заедно прави Вашата сватба или абитуриентска вечер - незабравимо красива.

Сватбени салони ЛитаВ сватбени салони Лита можете да разгледате и премерите сред над 100-те модела в наличност, да съчетаете модели, да дадете полет на въображението си и да сътворите Вашата уникална рокля. Наличност има както за булчински рокли, така и за абитуриентски рокли и вечерни тоалети.

Обучени консултанти ще споделят своят опит, съвети и предложения за организирането на Вашият уникален сватбен ден. В Лита можете да намерите стилни предложения за младоженците, вечерни рокли за гостите, пълна гама от аксесоари, предложения за услуги за тържеството, украса и пълна организация на празника.


Девиз на модна къща Лита:

"Ние сме посветени на това да превърнем времето Ви, прекарано с нас, в едно приятно и полезно преживяване!"


БУЛЧИНСКИ РОКЛИ, ОФИЦИАЛНИ И АБИТУРИЕНТСКИ ОБЛЕКЛА, ВЕЧЕРНИ ТОАЛЕТИ
Мода - Облекла, обувки, аксесоари - Сватбени салони - Булчински рокли и аксесоари - сватбени рокли, сватбено облекло