Братята Невен и Ангел Енчеви бяха домакини на първия коледен бал на успелите хора от града под тепетата

Неделя 21.12.2014 Източник: Пластична хирургия SIMETRIA
Братята Невен и Ангел Енчеви бяха домакини на първия коледен бал на успелите хора от града под тепетата

Братята Невен и Ангел Енчеви бяха домакини на първия по рода си в града под тепетата коледен бал на успелите хора, който се проведе в събота вечер в Клуба на Алхимика - Alhemist Residence Philipopolis.

"В Клуба на алхимика могат да членуват всички, които са постигнали житейски успехи, но са го направили сами, а не са го получили по наследство. И както всеки алхимик, те са правили опити, опитвали са се от оловото да получат злато, а не са получили формулата наготово", коментираха домакините на бляскавото светско събитие в пловдивския "Бевърли Хилс-2", както е известно баровското предградие Белащица.

Множество факли, отразяващи причудливи светлини на фона на красивото водно огледало и екзотични палми, съпровождаха гостите до входа на резиденцията, където те бяха посрещани от двамата братя и красивата съпруга на д-р Невен Енчев - д-р Ваня Александрова.

Сред членовете на Клуба на Алхимика, които уважиха коледния бал на успелите, личаха известни пловдивски бизнесмени, лекари и общинари от висшия ешелон. Те се наслаждаваха на уюта на камината и коледната елха в лоби бара, красивите картини на известни художници, а след това и на кулинарните изкушения на португалския майстор готвач Марио Саградо и гръцкият му колега Панайотис Плевритис.

Сред специалитетите им се открояваха просеко касис, салата "Алхемист", печено прасенце със сладки картофи и чизкейк с домашно приготвено сладко от ягоди.